Magamról

Saját fotó
"Igazságot Magyarországnak!!!" - "Justice for Hungary!!!" - "Egy út van én ebben hiszek,a mindent elsöprö Szeretet,a rossz felett gyözni fog a Jóóó..." - "...a szándék meleg,A Kevés is Több lesz ha a SZÍVED adod vele..." - "Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek egy Isteni Örök Igazságban,Hiszek Nagy-Magyarország feltámadásában!!!" - "Egy az Isten,egy a NEMZET,bármily sebzett,bármily gyenge!!!" - "Érted élünk Drága Hon,VESSZEN,VESSZEN TRIANON!!!"

2010. december 3., péntek

!!! NEM REKLÁM !!! KÉRLEK TOVÁBITSD!!!MAGOK Vagyunk : Magyarigazság


Boér János(JobbikMano47)          én.jpg

Elérhetöségeim: Blogger Facebook Ning YouTube
Elérhetöségeim: Google Talk/ Boér János Skype/ mano474


Boér János linket küldött neked a következő bloghoz:

Blog: MAGOK Vagyunk

Bejegyzés: Magyar Igazság 

FELTÉTLENÜL kattints rá a cikk alján található linkre a "Magyar Igazság"-ra s mentsd el könyvjelzönek,mert a honlap átolvasása több órát is igénybe vehet, DE MEGÉRI A RÁFORDITOTT IDÖT!!!
FIGYELEM!!! Az oldalak öngörgetövel vannak ellátva,melyek elég idöt hagynak az aktuális oldal olvasásához! Az oldal alján található,piros "TOVÁBB-ra,CSAK akkor kattints ha az oldal közepén kiiródik a "Tovább"felirat! 

MAGYARIGAZSÁG.eu

Bejegyezte: Lendvai Kati

Magyarigazság

Szívből ajánlom mindazok figyelmébe ezt a csodálatos honlapot, akik netán még eddíg nem ismernék.

Becsüljük meg ezt a gyüjteményt, és KÉRLEK TITEKET hogy küldjétek tovább Barátaitoknak, ismeröseiteknek s Akinek csak tudjátok,NE fosszunk meg másokat,ezeknek a KINCSEKNEK a megismerésétöl!!! Köszönöm! :)

 \"Mihi\", /Mihályfalvi János/, Svédországban él, 2000-ben kezdte gyűjteni, és weblapjára feltenni a magyarsággal kapcsolatos különleges, és értékes anyagait.
Vannak benne prózák, vannak benne népzenék, és vannak olyan, - ma már máshol nem hallható - hanganyagok is, amely egészen komoly szellemi, művészeti, és egyéb....pl:  (lelki) értékeket jelentenek nem csak neki, hanem minden magyarérzésű ember részére.

Mintha egy igazi kincsestárba lépnénk, (számomra legalább is olyan érzést keltett).

Azt hiszem Mihi olyat nyújt gyüjteményével, ami mindnyájunk részére nagyon-nagy élményt szerez, ezzel a munkájával, - példát és utat mutat minden magyar embernek.
A fiatalabb generációnak, hogy tanulják, és ismerjék elődeik hagyományait, és értékeit, az idősebbek részére pedig, lehetőséget teremt, hogy feleleveníthesség emléküket, megerősítve ezáltal lelküket és hitüket ezeken az anyagokon keresztül.

Becsüljük meg ezt a gyüjteményt, és kérlek titeket küldjétek tovább ismerőseiteknek is, ne fosszunk meg másokat ezeknek a kincseknek megismerésétől.
Az elmúlt évek alatt többször elhallgattatta weblapjait a cenzúra, többször rövid ideig nem volt található az anyaga sehol, de mindíg újra, és újra felállt a támadásokból.
Most itt látható a gyűjtemény.

Köszönjük neked Mihi!!!!!

MAGYARIGAZSÁG.eu
http://magyarigazsag.euroweb4you.eu/

Lendvai Kati,TÖBBI, Csodálatosan megírt, Sok témát felölelö blogjait is,Szeretettel ajánlom figyelmedbe, melyek az alábbi linken elérhetöek! :)
 
Link: http://magokvagyunk.blogspot.com/2010/11/magyarigazsag.html


http://www.blogger.com/